Over mij

Ik geloof erin dat mensen opbloeien als je ze stimuleert om datgene te doen waar ze goed in zijn. Ook ben ik ervan overtuigd dat succesvol ondernemen makkelijker gemaakt kan worden en daarom lever ik naast mijn (persoonlijke) advies en praktische training sinds kort ook webapplicaties die dit faciliteren.

Ik deel hiermee graag mijn ruim 20 jaar ervaring als organisatieadviseur in het bedrijfsleven. Na enkele jaren als bedrijfskundig adviseur ervaring opgedaan te hebben bij diverse (internationale) profit organisaties heb ik 7 jaar bij een leidend internationaal bureau als Lead Auditor, Consultant & Trainer samengewerkt met honderden bedrijven in diverse branches.

Sinds januari 2000 ben ik actief als zelfstandig Organisatie adviseur, Trainer & Coach en richt ik mij op organisatie ontwikkeling en alles wat helpt om het beste uit organisaties te halen. De laatste jaren richt ik mij voornamelijk op Strategie-, Proces- en Mensontwikkeling binnen ambitieuze organisaties. Ik werk het liefst samen met ondernemers in het MKB omdat daarin alle aspecten van organiseren aan bod komen en omdat ik hou van het snelle schakelen en inspelen op veranderende marktomstandigheden wat voor mij kenmerkend is voor het MKB.

Arno Schilders

Volg mij op: