icon ambitiancy

Nooit meer reorganiseren!

Vanmorgen was ik bij een (potentiële) klant om bij te praten over de ontwikkelingen en om hen te vragen of ik nog iets kon betekenen om ze te helpen meer business te genereren (conform mijn voorstel). Het verrassende antwoord was dat ze aan het reorganiseren waren en op dit moment geen tijd hadden, voor meer business … Ik weiger dit te begrijpen en snap ook werkelijk niet waar organisaties mee bezig zijn die zeggen geen tijd te hebben voor hun business omdat ze ‘aan het reorganiseren zijn’.

Zou het niet fantastisch zijn als organisaties hun strategie perfect in lijn weten te brengen met de benodigde processen zodat het talent van de mensen optimaal benut wordt en gezamenlijke ambities waar gemaakt worden!

Dan hebben we het nooit meer over reorganiseren maar alleen nog maar over anticiperen op gewenste veranderingen om optimaal te voldoen aan klantwensen.  Dan hebben we het alleen nog maar over hoe we meer waarde kunnen toevoegen voor onze klanten. Dan hebben we het over wie daar optimaal aan bij zouden kunnen dragen. Dan hebben we het over het denken in mogelijkheden en het inspireren van mensen om datgene te doen waar ze goed in zijn. Dan hebben we het over teams van mensen met dezelfde klanten in plaats van met dezelfde functie, want dan hoeven we niet meer te reorganiseren, dan nemen mensen zelf die beslissingen die het beste passen bij de situatie: optimaal inspelen op klantwensen en deze zelfs overtreffen!

Dan hebben we het over inspiring people, en dat is iets heel anders dan reorganiseren!

Geplaatst in Ambitiancy | Geplaatst in Strategy | Getagged: Klant | Een reactie plaatsenHello. And Bye.

By LarryFak on 2017 03 06

Companies within Adidas(OTCQX:ADDYY, womens nike air max  OTCQX:ADDDF) under armour sale  Deal christian louboutin sale  in tight nike air max 90  in order air max  to nike outlet  really Nike(NKE 1.3%) Michael Kors Jet Set  At last in six a nike cleats  few cheap under armour  days(H/t WSJ’s Sara <a title=“air max 90”

By Myloveryou on 2017 08 09

<a ></a>. .  .  <a ></a>

By lendahen on 2018 03 20